POTENCIACIÓ MUSCULAR PER A ESPORTISTES


Una musculatura forta garanteix un millor rendiment i un menor risc de lesió. Un adequat programa d'entrenament de la FORÇA ajuda a reforçar la musculatura necessària en cada esport ia eliminar desequilibris musculars que limitin la PERFORMANCE

És fàcil observar que molts esportistes, tot i semblar forts, tenen posicions i músculs funcionant molt per sota del seu potencial. Aquest fet sol crear desequilibris que solen ser la causa d'una disminució en el rendiment i un increment del risc de lesió. A més, la pràctica de determinats esports sol provocar un desajust entre la rigidesa del tendó i la capacitat de generar tensió del múscul, col·locant, en moltes ocasions, al múscul en una situació vulnerable.

La metodologia SLOW TRAINING està dissenyada treure el màxim partit de l'activitat esportiva al mateix temps que es disminueix el risc de lesió. Els nostres programes ofereixen:

  • Exercicis adaptats a les necessitats de cada persona i esport.
  • Anàlisi Genètic i Nutrigenòmica per conèixer tipus de fibres musculars, dany muscular, equilibri-destrucció-regeneració, estratègia d'hidratació, lesionabilitat, utilització de macronutrients, inflamació, ...
  • Adaptació de la càrrega, volum i freqüència d'entrenament a les diferències genètiques individuals.
  • Sessions setmanals controlades i motivades per la teva Entrenador personal.
  • Avaluació periòdica de la composició corporal i mesurament de desequilibris musculars en màquines isocinètiques.
  • Treball de potenciació muscular clínica sobre la musculatura feble.
  • Adaptació de les estratègies nutricionals per poder millorar l'adequada rigidesa del tendó i millorar l'equilibri múscul tendó.

Si vols gaudir del teu esport en SLOWFIT et podem ajudar.


ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

POSA'T EN FORMA EN UN AMBIENT IDEAL D'ENTRENAMENT

DESCOBREIX COM
Únete a nuestro Telegram Telegram