PERSONAL TRAINER HIST


Les sessions d'Entrenament Personal són EFICIENTS, EFICAÇOS i especialment SEGURES i estan dirigides per Lucas Leal, un dels biomecànics i entrenadors personals i de força més prestigiosos del país.

El mètode SLOWFIT es fonamenta en el treball de força d'alta intensitat (HIST) i darrere d'un ampli suport científic de més de 30 anys i milers de sessions d'entrenament realitzades amb èxit. Ens basem en protocols d'entrenament de força utilitzats per Metges d'USA reconeguts mundialment a l'Exercici com el Dr. Doug McGuff.

Slowfit entén que l'Exercici adequat crea un estímul que provoca canvis adaptatius positius al cos. Hi ha cinc variables clau que utilitzen els nostres entrenadors personals per produir els millors resultats als nostres clients:

    1. Alta Intensitat:

Per poder estimular el teu cos i aconseguir un canvi adaptatiu, la intensitat del teu exercici ha de superar un nivell determinat per obtenir una resposta corporal. Entrenant amb alta intensitat fins a la fallada muscular enviem una alarma al nostre cos perquè tant la musculatura com el sistema metabòlic responguin millorant la nostra força, postura i resistència (condicionament físic integral).

    2. Velocitat Lenta:

La velocitat d'execució dels exercicis és especialment lenta i controlada, la qual cosa elimina l'acceleració i l'impuls, mantenint la musculatura sota tensió de forma contínua, fatigant-la en menys temps i amb la màxima seguretat per a les articulacions, els lligaments i els tendons.

3. Entrenaments Breus:

La gran majoria dels nostres entrenaments duren 30 minuts de mitjana. Desitgem la mínima quantitat d'exercici per produir un estímul adaptatiu. Qualsevol cosa més enllà només serveix per consumir recursos preuats pel cos.

4. Entrenaments poc freqüents,

1 o 2 cops setmana: Assolir el llindar d'estímul necessari consumeix una gran quantitat de recursos al teu cos i els canvis adaptatius subsegüents són metabòlicament cars. Recuperar i adaptar-s'hi requereix temps. Tornar a entrenar massa aviat interromp aquest procés de recuperació. Durant el primer mes és possible entrenar 2 cops per setmana, però al cap de poc temps molts dels nostres clients en tenen prou amb 1 cop a la setmana.

5. Registre Precís i Controlat per ordinador:

El nostre sistema informatitzat és únic i està dissenyat exclusivament per SLOWFIT. Cada client rep un mail amb els registres de cada sessió i pot accedir a una aplicació exclusiva amb tots els registres i millores. Sabem que mantenir registres precisos de cada entrenament ens permet manipular les variables d'intensitat, durada i freqüència de manera apropiada i individualitzada. Això permet que els nostres clients puguin progressar amb cada entrenament.


ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

POSA'T EN FORMA EN UN AMBIENT IDEAL D'ENTRENAMENT

DESCOBREIX COM
Únete a nuestro Telegram Telegram