MESURA PERCENTATGE DE GREIX


No és el que peses, sinó el que et pesa.

El nostre principal objectiu és que els nostres clients guanyin força/múscul i que perdin greix corporal. Aquest és el motiu pel qual analitzar la recomposició corporal és important.

El nostre mètode científicament avalat, juntament amb uns hàbits dietètics adequats, pot canviar de forma radical la forma i composició de corporal.

Per poder comprovar aquests canvis a Slowfit, a més dels mesuraments d'evolució a la teva força muscular a través de l'SLOWFIT TEST i dels charts d'entrenament, disposem inclòs dins de les sessions d'entrenament personalitzat, de les màquines més avançades per al mesurament del teu composició corporal a través de bioimpedància, en què podem observar com el cos es va transformant a través del nostre programa.

Abans de començar el teu entrenament, sense haver de canviar-te, podràs mesurar la teva composició corporal (percentatge de greix, massa muscular, mineralització, hidratació i salut cel·lular) i en 1 minut tenir-ne disponibles per poder veure la teva evolució.

A més, els teus mesuraments quedaran registrats a la teva zona de client MY SLOWFIT.


ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

POSA'T EN FORMA EN UN AMBIENT IDEAL D'ENTRENAMENT

DESCOBREIX COM
Únete a nuestro Telegram Telegram