ENTRENADOR PERSONAL BARCELONA

Slowfit Barcelona Illa Diagonal és un centre de Fitness diferent ubicat a la zona alta de Barcelona (al costat de l'Illa Diagonal) i especialitzat en millora de la Força i Condició Física mitjançant un mètode d'Entrenament Personalitzat controlat per ordinador.

Som el gimnàs líder a SLOW TRAINING, un mètode que millora la teva força i Condició Física amb només 1 o 2 sessions setmanals de 30 minuts a través d'exercicis senzills i intensos guiats per un entrenador personal que estimularan al màxim els teus músculs.

Slowfit és el clar exemple de gimnàs boutique especialitzat en entrenament de la força, resistència i mobilitat articular des d´una perspectiva de salut i apte per a persones de qualsevol edat i condició física.

Tot i ser un centre boutique i exclusiu disposem de més de 40 màquines d'Exercici d'alta tecnologia. Entre aquestes disposem de més de 35 màquines MedX controlades per un sistema informàtic avançat, les màquines d'exercici més avançades biomecànicament del món. També disposem de les primeres màquines MOTORITZADES ROBÒTIQUES del mercat NEXA i de la màquina de resistència adaptativa ARX, una màquina motoritzada i computeritzada que s'adapta per força aplicada per cada client, que és utilitzada per la NASA i que permet que en sessions de15- 20 minuts s'estimuli al màxim la musculatura corporal i el sistema cardiovascular sense risc de lesió.

A Slowfit Barcelona el nostre objectiu és aconseguir resultats, per tant, tant el nostre equip professional (entrenadors personals, fisioterapeutes i equip mèdic), com totes les nostres instal·lacions, estan preparats perquè arribis a una sessió d'entrenament veritablement productiva. No és un centre de relacions socials, per això ja hi ha molts altres gimnasos. Tot està pensat per obtenir els màxims beneficis amb la mínima inversió de temps i mínim risc de lesió.

Som el centre de Fitness de Barcelona líder en Entrenament Personal i els creadors del SLOW TRAINING. A les nostres instal·lacions es fan una mitjana de 1.200 sessions mensuals d'entrenament personal, només a l'estudi de Barcelona!

Les característiques i la mida del nostre espai permeten, a més de l'entrenament personal, l'entrenament autònom controlat per ordinador. Això sí, un cop us sentiu segurs per poder realitzar els exercicis sense l'ajuda del vostre entrenador personal.


Et pot interessar també: Consells per cercar el teu entrenador personal a Barcelona
 

NO TOTS ELS GIMNASOS SÓN IGUALS!
PROGRAMA UNA SESSIÓ DE PROVA AMB NOSALTRES!

ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

Únete a nuestro Telegram Telegram