SALA ENTRENAMENT PERSONAL


Les nostres sales d'entrenament estan dissenyades per oferir un ambient ideal per a un entrenament perfecte.

Privadesa:Les nostres instal·lacions són molt íntimes, sense aglomeracions. Tot està concebut perquè puguis treure el màxim profit del teu entrenament.
Sense distraccions: Sense miralls, sense música, sense telèfons sonant, sense nens, sense colors estridents, …
Supervisió Contínua del teu entrenador personal: El teu entrenador personal monitoritzarà cada aspecte del teu entrenament, mai no t'abandonarà per contestar telèfon o atendre visites.
El millor equipament: Utilitzem equipament MedX, Nautilus i tecnologia robòtica NEXA i resistència motoritzada ARX (USA). Tot el nostre equipament està especialment dissenyat per poder treballar amb el protocol "SLOWFIT" que permet estimular el múscul de forma òptima durant tot el recorregut de moviment.
Control de la temperatura i humitat: La temperatura a la zona d'entrenament es manté a 20 graus. S'ha comprovat científicament que 18-20 graus és una temperatura ideal per al treball de força d'alta intensitat. El teu temps i la teva inversió és valuós i no volem que et perdis entrenant-te amb qualsevol altra forma d'exercici que és ineficient o no productiva.

Entrenem els nostres clients de forma poc freqüent; 1-2 sessions a la setmana. I no ho fem “per caprici” sinó perquè és el requeriment clau per obtenir els millors resultats. A SLOWFIT volem que els nostres clients paguin per resultats no pel temps gastat al gimnàs.

PROVA UNA SESIÓ SLOWFIT®
SENSE COMPROMIS


Aconsegueix una experiencia amb un entrenador personal de manera gratuita.

VULL PROVAR

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

Únete a nuestro Telegram Telegram