EQUIP SLOWFIT

CEO Slowfit. Entrenador Personal

+ Sobre mi

Lucas Leal Manzano
CEO Slowfit. Entrenador Personal

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física. Fundador de Slowfit. Apassionat per la Biomecànica i per transmetre un estil de vida saludable a través de l'Entrenament de força. Més de 20 anys d'experiència. Formador i ponent internacional. Autor del llibre “Fonaments de la Mecànica de l'Exercici”. Gaudeix del surf de neu, els viatges amb moto i de la navegació a vela.
“Vull democratitzar l'entrenament de Força perquè la nostra societat pugui viure i envellir saludablement. Hem creat SLOWFIT per a ajudar persones de qualsevol edat i condició a aconseguir una òptima força muscular i un adequat condicionament metabòlica global”.
Soci i assessor financer Slowfit

+ Sobre mi

Luis Recolons
Soci i assessor financer Slowfit

Llicenciat en enginyeria industrial. Executiu en el camp de la prevenció de la salut.
Apassionat del Golf i de la música i la tecnologia.
“La meva experiència com a client en Slowfit em va enamorar del projecte. Les millores en les meves lumbàlgies i en el rendiment en jugar al Golf han estat espectaculars. La meva composició corporal ha canviat notablement i em sento més en forma que mai amb només 30 minuts a la setmana. Per aquesta raó, vaig decidir formar part financera del projecte i ajudar a la seva expansió per tot el país”.
Director Slowfit Barcelona. Entrenador Personal

+ Sobre mi

Albert Vidal
Director Slowfit Barcelona. Entrenador Personal

Graduat en TAFAD. Especialista en Biomecànica i Slowfit. Més de 8 anys d'experiència com a Entrenador Personal. Gran capacitat de treballar en equip i de projectar passió pel treball. Apassionat de les motos, de l'atletisme i de les bones barbacoes en grup.
“Tenim la sort de comptar amb la millor tecnologia, un gran equip i un mètode que funciona, si ets constant és impossible no aconseguir resultats. La meva missió serà que et sentis jove i fort tota la teva vida.”
Director Tècnic de Resistance Institute (By Slowfit). Entrenador Personal

+ Sobre mi

David Vázquez Calleja
Director Tècnic de Resistance Institute (By Slowfit). Entrenador Personal

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física. Apassionat pel cos humà, el bàsquet i l'esport en general. Director de l'Acadèmia de Formació Resistance Institute (Acadèmia de formació pertanyent a Slowfit especialitzada en Entrenament de Força i Biomecànica per a professionals de l'Exercici). La seva afició és viatjar i practicar qualsevol esport.
“Et proposo que el teu entrenament el plantegem com una competició en la qual tu i jo formem un equip i juguem contra els nostres rivals més perillosos que existeixen: el sedentarisme, la pèrdua de massa muscular i l'excés de greix corporal. Jo faig d'entrenador i tu ets la meva jugador estrella. guanyarem!”
Directora Administració Slowfit

+ Sobre mi

Susana Muñoz
Directora Administració Slowfit

Graduat superior Administració. Treballar durant tants anys en Slowfit, l'ha convertit en una amant de l'exercici saludable. Entusiasta amb gran vocació per ajudar als altres i facilitar-los la vida en la mesura del possible. Li encanten les excursions per la muntanya, el bon menjar i les sortides amb moto.
“Com a aficionada a les motos, m'agrada portar aquest bon rotllo que hi ha en la carretera al meu equip de treball i especialment als nostres clients, perquè se sentin còmodes i recolzats en tot moment. Fer del seu entreno una experiència més satisfactòria”.
Metge especialista en Medicina Física i Rehabilitació de Slowfit

+ Sobre mi

Carlos Agudo Fernández
Metge especialista en Medicina Física i Rehabilitació de Slowfit

Llicenciat en Medicina. Apassionat de l'esport i la medicina esportiva, amb experiència i formació en ecografia múscul-esquelètica, intervencionisme ecoguiat, ús d'ones de xoc en patologia múscul-tendinosa, infiltracions ecoguiades i en la prevenció, tractament i seguiment de lesions esportives. Les seves aficions són la bicicleta i és un foodie incondicional.
“Intentaré resoldre els teus dubtes i buscarem i trobarem les millors opcions i solucions per a poder entrenar al màxim de les teves possibilitats, millorar el teu rendiment i amb això aconseguir millorar la teva salut”.
Entrenador personal Slowfit. Director Slowfitlab

+ Sobre mi

Albert Princep
Entrenador personal Slowfit. Director Slowfitlab

Biomecànica per Resistance Institute. Professor de cicles superiors esportius. Més de 15 anys d'experiència en el sector del Fitnes i Entrenament Personal. Apassionat del món de l'exercici i de poder ajudar les persones a guanyar Força i confiança en les seves capacitats. Aficionat als esports de lluita amb més de 20 anys de pràctica esportiva i ensenyament.
“La meva il·lusió és poder ajudar i transmetre la importància que té l'exercici, ben entès, en la salut de qualsevol persona independentment de la seva edat, gènere, experiència o malaltia”
Entrenador Personal Slowfit

+ Sobre mi

Xavi Peña Muñoz
Entrenador Personal Slowfit


Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física. Màster enlaire Rendiment en Esports Col·lectius. Especialista en Biomecànica per Slowfit. Més de 8 anys d'experiència en el Fitnes i Entrenament Personal. Una gran vocació per ajudar les persones a millorar la seva Condició Física i muscular. Aficionat al futbol i a l'esport en general.
“Si et diguessin que existeix una pastilla per a reforçar la teva musculatura, enfortir els teus ossos, millorar la teva composició corporal, potenciar la teva capacitat aeròbica, regular el teu metabolisme i ajudar a la teva funció cognitiva i al teu sistema immune, la prendries?... aquesta pastilla es diu entrenament de força i com pots comprovar és molt més que una qüestió estètica”
Director Slowfit Zaragoza. Entrenador Personal

+ Sobre mi

Sergio López
Director Slowfit Zaragoza. Entrenador Personal

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física. Màster en Biomecànica per Resistance Institute. Especialitzat en entrenament de Força per Slowfit. L'apassiona ajudar la gent a millorar la seva condició física de manera saludable. Treballador incansable, manetes i amant de les rutes amb moto.
“No t'estic dient que sigui fàcil i còmode, t'estic dient que valdrà la pena, entrena amb mi i veuràs tot el que soc capaç de fer per la teva Condició Física i la teva qualitat de vida”
Entrenador Personal Slowfit

+ Sobre mi

Albert Sasot
Entrenador Personal Slowfit

Tècnic Superior en Imatge per al Diagnòstic. Entrenador Personal i Preparador Físic i Esportiu, especialitzat en Biomecànica per Slowfit.
“Venint d'estudis sanitaris, on veus les conseqüències per a la salut de no mantenir una adequada condició múscul-esquelètica, i veient en mi mateix les millores que el mètode Slowfit va produir en les meves molèsties cervicals i de genolls, em vaig enamorar d'aquest mètode i vaig decidir ajudar als altres a millorar la seva funció muscular i qualitat de vida de manera sostenible.”
Entrenador Personal  Slowfit

+ Sobre mi

Martí Pasteller Cortès
Entrenador Personal Slowfit

Graduat en TAFAD. Especialista en Biomecànica per Slowfit. Més de 6 anys d'experiència en el sector. Gaudeixo amb el meu treball i ajudant la gent a aconseguir els seus objectius. Apassionat per l'esport i la natura.
“La musculatura és el motor del nostre cos, i perquè funcioni bé, ha d'estar en les millors condicions possibles. No importa la teva edat, sexe ni condició física, cuida d'ella.”
Entrenador Personal Slowfit

+ Sobre mi

Jordi Arenas
Entrenador Personal Slowfit

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Màster en Readaptació de l'Activitat Física i la Competició Esportiva. Apassionat per poder ajudar les persones a tenir una millor qualitat de vida mitjançant l'entrenament de força. M'encanta practicar tot tipus d'esports, downhill, golf, futbol, etc.
“Hi ha alguna activitat física que voldries fer i no pots, ja sigui per dolor o perquè et veus incapaç?
Amb l'entrenament de força, emprant el nostre mètode, tecnologia i la teva constància, t'asseguro que aconseguiràs aquests objectius.”
Entrenador Personal Slowfit

+ Sobre mi

Alberto Carnicer
Entrenador Personal Slowfit

Graduat en TAFAD
Entrenador Personal especialitzat en Biomecànica i entrenament de força per Slowfit. Apassionat sobre la tecnologia aplicada a l'exercici i jugador d'hoquei herba en la màxima categoria nacional.
“El propòsit del meu treball és que puguis millorar la teva qualitat de vida gràcies a la millora de la condició física. Amb la nostra tecnologia innovadora i un entorn tranquil i agradable hem democratitzat l'exercici físic fent-lo accessible a tots els nivells i edats. T'acompanyaré en tot moment perquè puguis seguir un programa d'entrenament segur, eficaç, eficient i sostenible perquè puguis sentir-te en forma TOTA la vida.”
Atenció al Client Slowfit. Administració.

+ Sobre mi

Zoraida F. Heredia
Atenció al Client Slowfit. Administració.

Llicenciada en Administració d'Empreses i Màster en Direcció d'Empreses. Més de 10 anys d'experiència en gestió administrativa, amb gran vocació de servei.
Gaudeix de les activitats a l'aire lliure, la natació, els viatges i el bon menjar.
“Soc de les quals pensa el tracte amable i un bon somriure li pot salvar el dia a qualsevol sense proposar-te'l”.
Atenció al Client Slowfit

+ Sobre mi

Nerea Velasco
Atenció al Client Slowfit

Llicenciada en Administració. Gaudeix de la música, la gastronomia, l'art i l'esport.
“M'encanta ajudar a les persones amb un bon tracte i un càlid somriure. A més, formar part d'un projecte en el qual ajudem a tenir una millor condició física i qualitat de vida és una cosa molt satisfactòria”


PROVA UNA SESIÓ SLOWFIT®
SENSE COMPROMIS


Aconsegueix una experiencia amb un entrenador personal de manera gratuita.

VULL PROVAR

ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

POSA'T EN FORMA EN UN AMBIENT IDEAL D'ENTRENAMENT

DESCOBREIX COM
Únete a nuestro Telegram Telegram