Més de 20 anys buscant l'excel·lència a Entrenament Personalitzat per millorar la salut de les persones
 

Lucas Leal

“El meu nom és Lucas Leal. Vaig obrir el meu primer gimnàs el 1996. M'acabava de llicenciar en Ciències de l'Activitat Física i el meu somni era menjar-me el món. Com es podia esperar, això no va passar, més aviat el món del Fitness em va menjar a mi. Vaig cometre molts errors, però el més important va ser deixar-me influenciar per les modes i no entendre la importància de l'entrenament de Força. Vaig mantenir les classes dirigides (aeròbic, balls, step...), vaig incrementar la zona de cardio amb màquines cares, vaig posar màquines de musculació sense tenir ni idea quines eren les millors per aconseguir resultats, ni quin protocol d'entrenament era més òptim, no vaig contractar ni vaig formar l'equip adequat...

Em deien que un GYM era un lloc social, i que la gent ve a passar el temps, conèixer altres persones, lligar, posar-se catxes... o sigui, un “bar al segle XXI”. Això em frustrava, jo volia canviar la salut dels meus clients, però no sabia com.

Com és lògic, en arribar les grans Cadenes de Gimnasos, em va passar el que m'havia merescut. El 2005 vaig tancar el gimnàs... però vaig obrir un dels primers estudis d'Entrenament Personal a Barcelona. Això em va permetre reinventar-me i centrar-me a aprendre més, a realitzar entrenaments personalitzats i viatjar a USA per trobar els millors metodologies i especialistes del Fitness del món.

El 2012, em vaig traslladar a un local més gran amb millor maquinària i multipliquem les sessions d'entrenament personalitzat. Més de 20 anys després, el 2017, amb milers de sessions a la meva esquena i havent format centenars d'entrenadors a través de Resistance Institute, em vaig envoltar d'un gran equip de persones per poder crear un nou concepte d'Entrenament que ajudi la gent a millorar la seva vida... però aquesta vegada ho faria sense complexos i amb una proposta innovadora a Espanya i amb un rigorós suport científic perquè, persones de qualsevol edat i condició física, millorin la seva Força de manera eficient i sense risc de lesió.

Aquesta és la raó per la qual, només entrar per la porta de SLOWFIT, sentiràs que ets en un espai d'entrenament completament DIFERENT. Tot està pensat perquè potenciïs la teva CONDICIÓ FÍSICA de forma SALUDABLE. Però aquesta vegada fent el que considerem millor per a tu i sense SEGUIR MODES. No pretenem agradar a tothom, no som un centre social, ni de culturisme, ni postureig... La nostra MISSIÓ és aconseguir que qualsevol persona aprengui a entrenar i reforçar la seva musculatura independentment de la seva estètica i estat de manera actual.

No seguim la moda, perquè l'entrenament de FORÇA no ÉS UNA MODA, és una NECESSITAT

PROVA UNA SESIÓ SLOWFIT®
SENSE COMPROMIS


Aconsegueix una experiencia amb un entrenador personal de manera gratuita.

VULL PROVAR

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

Únete a nuestro Telegram Telegram