DONA I ENTRENAMENT DE FORÇA


Les dones són un dels col·lectius que més es poden beneficiar d'un programa d'Enfortiment Muscular.
Per què? Perquè els seus nivells de Testosterona són 10 vegades més baixos que els dels homes i els és més difícil guanyar força i massa muscular, tenint més possibilitats perdre força, guanyar més greix i disminuir funció motora i qualitat de vida d'acord s'envelleix.

Les dones necessiten més que l'home d'una musculatura forta que protegeixi les seves articulacions i mantingui el més elevat possible el seu metabolisme, ja que tindran nivells inferiors de força i massa magra que un home de la seva mateixa talla i pes.

Però la forma en què s'ha venut l'exercici a les dones, dirigint els homes a les peses ia elles al "cardio" oa les classes dirigides, unit a un ambient incòmode a la zona d'entrenament de peses que fa que moltes noies i dones no s'acostin aquesta. Aquest fet ha discriminat l'entrenament més productiu per a elles, que no és altre que el de FORÇA.

Si ets dona no hauries de tenir por a entrenar intensament la teva musculatura pensant que els teus músculs es desenvoluparan com els culturistes de competició. Són mites urbans.

La zona d'entrenament de força de SLOW TRAINING és moderna i tracta l'entrenament de forma molt diferent al que normalment es veu a les sales de fitness, creant espais molt més agradables, professionals i diferents als gimnasos habituals. A més, disposem d'una màquina específica per reforçar el sòl pèlvic a través d'un sensor de força i una pantalla que controla els progressos en la força de la musculatura del sòl pèlvic.

Els programes entrenament de SLOW TRAINING estan dissenyats per tonificar els glutis, cuixes, braços, pectorals i l'esquena. Són intensos, segurs i eficients. Quan aquests s'uneixen a una adequada nutrició, aconsegueixen que la musculatura de les dones guanyi el to muscular desitjat,
s'incrementi el metabolisme de forma notable i es millori la mobilitat. Fins i tot en molts casos les dones veuran com millora la seva cel·lulitis de manera més clara que mai.

Si com a dona vols realment veure canvis en el teu cos, no hi ha secrets; entrena els músculs intensament de forma segura i regular, cuida la teva dieta i les hores de son i veuràs canvis que mai haguessis imaginat.


ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

POSA'T EN FORMA EN UN AMBIENT IDEAL D'ENTRENAMENT

DESCOBREIX COM
Únete a nuestro Telegram Telegram