ENTRENADOR PERSONAL ZARAGOZA

A Slowfit Zaragoza et trobaràs un ESTUDI d'ENTRENAMENT PERSONAL amb un ambient i privadesa únics. Comptem amb una sala d´entrenaments personalitzats completament privada per poder realitzar sessions de SLOWFIT amb una exclusiva intimitat.

Realitzaràs cadascun dels exercicis guiats en tot moment pel teu Entrenador Personal i controlats per ordinador amb el programari MY SLOWFIT que et permet tenir control de múltiples dades (ajustaments de la màquina, temps, ritme, càrrega, repeticions…) per poder tenir registre dels teus progressos en força i condició física.

El nostre objectiu és que els nostres clients aconsegueixin millorar el to muscular, la resistència i la mobilitat articular amb el mínim risc de lesió i sense impacte articular.

Amb el mètode SLOWFIT milloraràs la teva força i Condició Física amb només 1 o 2 sessions de 30 minuts a la setmana a través d'exercicis simples, però realment intensos que estaran sempre guiats i avaluats pel teu entrenador personal i que aconseguiran estimular al màxim la teva musculatura.

Som el centre d'entrenament personal més exclusiu a Saragossa i el líder a SLOWTRAINING. El primer centre de la ciutat a utilitzar maquinària MedX (Medical Exercise) amb sistema computatitzat. La filosofia de MedX és adaptar-se a la biomecànica de cada persona en les diferents articulacions i sense cap mena de fricció mecànica, sent les màquines més avançades del món en aquest aspecte.

Les nostres instal·lacions i entrenadors personals certificats i especialitzats en Slow Training us ajudaran a potenciar i modelar la musculatura en sessions breus però molt intenses, encara que completament segures gràcies a la lenta velocitat d'execució, la perfecta biomecànica de les màquines i al sistema d'Entrenament Slow Training que garanteix un gran estímul a la musculatura amb el menor impacte articular.

El nostre centre és un centre d'entrenament exclusiu, NO és un gimnàs tradicional ni un centre de relacions socials, per a aquest fi ja hi ha molts altres gimnasos i clubs. A Slowfit tot està pensat perquè puguis obtenir els màxims beneficis amb la mínima inversió de temps i mínim risc de lesió.

Si tens algun tipus de molèstia muscular o articular, dolor a la zona lumbar o cervical, o vols baixar pes de greix i millorar la teva condició física general, mobilitat i resistència muscular per estar en millor forma i més saludable, el mètode Slow Training et pot ajudar. Les nostres prioritats són EFICÀCIA, EFICIÈNCIA i SEGURETAT.

Ens agradaria que provis una sessió completament gratuïta i sense cap compromís per conèixer de primera mà les nostres instal·lacions i forma de treballar.

ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

Únete a nuestro Telegram Telegram