ENTRENADOR PERSONAL MATARÓ

A Slowfit Mataró et trobaràs el més gran i complet ESTUDI d'ENTRENAMENT PERSONAL del Maresme, però amb un ambient i privadesa únics. Més de 300 m/2 distribuïts al llarg d'un edifici completament reformat. Comptem amb un espai d'entrenaments personalitzats a 3 nivells per poder realitzar sessions de SLOWTRAINING amb màxima qualitat i exclusiva intimitat.
Realitzaràs cadascun dels exercicis guiats en tot moment pel teu Entrenador Personal i controlats per ordinador amb el programari MY SLOWFIT que et permet tenir control de múltiples dades (ajustaments de la màquina, temps, ritme, càrrega, repeticions…) per poder tenir registre dels teus progressos en força i condició física.

L'objectiu és que els nostres clients aconsegueixin millorar la seva força muscular, la resistència i la mobilitat articular amb el mínim risc de lesió i sense impacte articular.


Amb el mètode SLOWFIT milloraràs la teva força i Condició Física amb només 1 o 2 sessions de 30 minuts a la setmana a través d'exercicis simples, però realment intensos que estaran sempre guiats i avaluats pel teu entrenador personal i que aconseguiran estimular al màxim la teva musculatura.

Som el centre d'entrenament personal més avançat tecnològicament i exclusiu del Maresme i el líder a SLOWTRAINING. El primer centre de la ciutat en utilitzar maquinària robòtica NEXA juntament amb Maquinària Nautilus una de les màquines més evolucionades biomecànicament del mercat en adaptar les corbes de força a la capacitat muscular i reduir la fricció.

Les nostres instal·lacions i entrenadors personals certificats i especialitzats en Slowtraining us ajudaran a potenciar i modelar la musculatura en sessions breus però molt intenses, encara que completament segures gràcies a la lenta velocitat d'execució, la perfecta biomecànica de les màquines i al sistema d'Entrenament Slowfit que garanteix un gran estímul a la musculatura amb el menor impacte articular.

El nostre centre és un centre d'entrenament exclusiu, NO és un gimnàs tradicional ni un centre de relacions socials, per a aquest fi ja hi ha molts altres gimnasos i clubs. A Slowfit Mataró tot està pensat perquè puguis obtenir els màxims beneficis amb la mínima inversió de temps i mínim risc de lesió.

Si tens algun tipus de molèstia muscular o articular, dolor a la zona lumbar o cervical, o vols baixar pes de greix i millorar la teva condició física general, mobilitat i resistència muscular per estar en millor forma i més saludable, el mètode Slowfit et pot ajudar . Les nostres prioritats són EFICÀCIA, EFICIÈNCIA i SEGURETAT.

Ens agradaria que provis una sessió d'EXPERIÈNCIA gratuïta i sense cap compromís per conèixer de primera mà la nostra metodologia, les instal·lacions i la forma de treballar.

ELS NOSTRES SERVEIS

Contacte

Omple aquest formulari amb les teves dades i nosaltres contactarem amb tu.

Únete a nuestro Telegram Telegram